Wie zijn wij?

..

Hallo, wij zijn Mieke en Antonio Saris, de eigenaren van Casa Arrendador. Graag vertellen wij U hier hoe wij ertoe gekomen zijn om het hotel te runnen.

 

Op 2 september 2016 zijn wij uit Nederland vertrokken, op zoek naar avontuur. Wij hebben onze camper ingepakt en zijn naar Spanje vertrokken, met het doel om het rustig aan te doen en van de zon te gaan genieten.

..

Bij onze zoektocht naar een huis kwamen we in contact met Valley Property Services, een makelaar in het stadje Ayora. Wij vertelden de makelaar dat wij op zoek waren naar een klein huis, geschikt voor twee personen, bij voorkeur op het platteland, eventueel met wat olijvenbomen en druiven.

 

Het plan veranderde volkomen toen wij de Casa Arrendador vonden. Bij toeval passeerden wij het hotel en wij vroegen of wij er een kijkje mochten nemen. Wij waren beiden zo gecharmeerd van de schoonheid van de omgeving en van de sfeer van het hotel, dat wij besloten om het over te nemen.

..

Wij hebben beiden een schat aan ervaring op dit gebied.  Wij hebben in Holland een restaurant “t Lagerhuys” gerund en tevens een hotel gehad, dat op Booking.com als waardering 9.3 scoorde.

 

Wij willen ons hotel en deze plek graag delen met heel Europa, en U zelf de magie van de Vallei van Ayora laten ervaren. Wij bieden persoonlijke service en zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken.


Contacto

CASA ARRENDADOR

Paraje Renton (Casa Arrendador)
Zarra
Valencia
46621


+34 642 16 53 29
o
0031 622 17 19 10
solo Whatsapp